Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir emniyet özelliğidir ve yangın veya öbür ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sahip olmak yürekin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik yahut çıpa gibi malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde aldatmaıyoruz.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hâl önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein omurga olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveni yangın kapısı kapısı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page